Twitter någon?

Chaaa

Ärre någon där som läser detta inlägg som har Twitter? Om ni vill läsa min, så är adressen: Twitter.com/Absolutemenr1
Facebook och sådant ger jag tyvärr nt ut, men jag hag inge Facebook så det spelar väl ingen roll iaf? Och min Twitter är inte personlig.
Snart så ska ni se mina Dagens-outfit-bilder på bloggen. Jag var och Shoppade i Täby Centrum i lördags, och nu ska jag räkna upp allt jag handlade: (jag använde bara presentkort när jag handlade, så jag slösade inga kontanter) Gina Tricot: Svarta tights 99:-, T-shirt med tryck: My secret I kissed a vampire and I like it watch out... 99:-, turkost, långt linne 99:-. Stora, svarta nördglasögon 89:- från Glitter. Beigea kill-byxor från H&M 99:-.
Ska visa lite bilder nån gång...

De va allt jag hade att bjuda på idag, kommentera om ni tycker jag skriver för lite..

/Cha babies

Lördag

Cha cha! I´m hear again!

Nu sitter jag en kort stund vid datorn och bjuder på ett inlägg! :-)
Jag kan skriva lite vad som hände igår:

Igår så såg jag delar av filmen Fucking Åmål på Youtube. Men det stör mig så jävla mycket att man inte kan se klart hela filmen.. För jag letade efter den sista delen, men förjäves.. Jag har sett den en gång tidigare, men då missade jag slutet, och det var FÖRSTA gången jag hade sett den. Jag hade tidigare aldrig hört talas om en film som heter så. Men den är ju asbra! Vill se den fler gånger.
Jag skulle vilja se den nya filmen Tusen gånger starkare för den verkar ju så bra! Och så har jag redan sett I rymden finns inga känslor och den va bra. Så den rekomenderar jag starkt. Och det käns äntligen skönt att dem gör en film om någon som har Aspergers Syndrom! Typ äntligen så tänker dem som gör film på folk med funktions hinder! Käns som om filmbolagen glömt bort dem som har det.
Det finns en enda sak som stör mig, retar mig och gör mig så jävla.. ja, jag vet inte.... Och det är:
Folk som äger en moppe.... JAG VILL OCKSÅ HA EN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då kan jag impa på typ alla killar och jag slipper åka buss eller tåg till t ex skolan. Rätt bekvämt faktiskt. Men då är det bara att börja spara pengar till en också. Och då ska jag inte ha en som ser ut som en kross eller som är fallfärdig.. Då ska jag köpa en snygg isånna fall, en dyr. Det är mitt mål:
Göra en budget.

RSS 2.0