Sommar tips!!!

När det är sommar måste man göra saker. Som dem här!!:
1. Bada (jätte viktigt!!!)
2. Sola.
3. Äta glass (jätte viktigt!!!)
3. Gå på stranden på kvällen.
4.Åka till ett varmt land. (det är det allra viktigaste!!!!)
5. Ligga i en hängmatta under ett träd.
6. Hångla i din/din pojkväns/flickväns trädgård under ett träd eller bakom något, på en bänk ;  ) (Om man vill, och tycker det är mysigt)

Dem här sakerna gör man bara för skojs skull!!!:
7. Busa (gör inga elacka och dåliga bus!!! Satsa på en klasiker)
8. Åka på ett flak på en lastbil!!! (Om du får)
Det var alla mina bästa tips för sommaren som du kan ta nytta varge sommar!!!   
 

Varför skriver ingen?

Hej! Det här är en fråga till vem som helst på blogg.se:
Varför skriver ingen i min blogg för? Kan NÅGON svara på min fråga?
Jag önskar att ALLA på hela blogg skulle komentera varje dag och när som helst!!!
Så snälla, kan ni inte skriva några komentarer till mig? Jag blir så himmla glad av brev från alla!!! Och jag blir inte glad av att jag inte får nåt brev/komentar!!!

Nu ska jag snart... Ja, vad ska jag göra snart????

Hej, alla glada bloggare på blogg.se!!!!! Jag ska snart på kollo!!! Faktum är att jag faktiskt ska dit imorgon!!! Den första juli!!!! Kul va!!! Kollot kommer att vara på Barnens ö. Där har dem inte nån dator!!! Typiskt också!!! Men det brukar man ju inte ha när man är på kollo!!! Man ska ju vara ute i naturen!!! De har tre tv:e aparater. En till spel, en till film och en till att titta på tv:e. Jag gillar att bada. Det är ju det viktigaste på hela sommaren!! Eller hur!!! Jag kommer hem den 10:de juli, och kommer kanske använda datorn då. Hej då!!! Vi ses efter kollot!!!!

//solsmulan

Vet ni hur man gör?

Jag vill jätte gärna bli super kändis!!! Och då vill jag veta hur man blir det!! Jag är jätte bra på att sjunga, skriva berättelser, och spela teater!!! Jag gillar dem sakerna!


Bra va!

Vist är det bra att va massor av kompisar!!? Det tycker jag! Mina bästisar är: Alexandra, Amanda, Victoria, Alice, Louise m.m. Jag önskar att ALLA i hella världen skulle vara min kompis!!! Skriv ni också!! För jag vill jätte gärna veta vad NI tycker!!!

Varför?

Jag chattade med min stora syster på MSN idag, och hon dricker!!! Varför gör man det egentligen?

En sak som är barnsligt kul!!!!

Om ni går in här: http://kpwebben.se/ så vet ni varför jag skrev det här!!! I promise!!!! Det är very fun!!! Och då menar jag VÄLDIGT kul!!!

Jag har inte tid!!!

Hej alla som läser detta!! Om det är nån som läser det här över hvudtaget. Jag har en sak att säga er alla!!! Vill ni veta varför jag bara skrivit 3 saker (blir 4 med det här) på hella min blogg!? Jo, för att jag måste fråga min mamma om jag får använda datan typ varje dag, och ibland får jag inte det!!! Men mamma har sagt, att så småningom, ska jag få hennes data!!! Och jag tror att jag får inklusive skärm, tangent bord, mus, modem och högtalare!!! Och då..... FÅR JAG LOGGA IN VARENDA DAG OCH NÄR JAG VILL!!! Gud vad skönt och kul!!! Jag börjar känna mig som en vuxen nu!!!

Jag sjöng på min mammas och mammas sambos 80-års fest!!!

Ja, jag vet vad ni tror. Ni tror: 80-årsfest? Men... Är hon/han 30 eller 40 år gammal eller? Det skulle man ju villja tro. Men nu är jag inte så gammal. Ja menar... 40+40 blir ju 80... Egentligen fyllde mammas sambo 40 i november och mamma har inte ens fyllt 40! Vi hade jätte kul!!! Men what ever! Jag sjöng: "Hooked on a Feeling". Jag var väldigt nervös. Alla aploderade som tokar och en sa: Du är så cool!!! Det blev lite jobbigt att höra alla säga att jag var jätte bra och duktig. Men är det så att vara känd? Jag drömer om att vara med i Idol! Jag ska bli kändis!!! Super kändis!!! Över heeeeeella världen!!! Kul va!!!? Jag sjunger som om jag vore äldre än jag är! Jag sjunger som Amy Diamond t.ex.
Är det någon som håller med mig om att Caroline af ugglas var riktigt dålig i melodifestivalen? Det tyckte jag.

RSS 2.0