Happy birthday

Hej:)

Jag vill bara säga att om 29 dagar fyller jag 14!:D Den 28 oktober 1997 kl (ca) 17.20 föddes jag. Ja, då vet ni det.

Bye bye:D

Isatou & Amanda<3

Här är en bild på mig och Isatou (uttalas Ajsatå, men vi brukar kalla henne Ajsa!) och Amanda:)


Some pictures, I hope you enjoy it:D

Här är jag igen:D



Bilder:P







:)))

Heeej på er!:D
Här är några bilder på mig från i lördags (tyvärr så tog jag inte med mig kameran in där man körde banorna, eftersom kameran kunde gå sönder, så jag ville ju såklart inte ta den risken!)
Så ser det ut utanför Boda Borg i Oxelösund. Det är inne i en lägenhet. Varför? Jo, eftersom att en lägenhet ska rivas, ja varför inte, man får ju det bara för ca 10 kronor eller nåt.
Jag i ett av omklädningsrummen
Här är alla banor mitt lag klarade av.



Hej då:)

God natt gott folk:)

Hej gott folk, tänkte sova nu, vet kanske tidigt, men jag är trött, men vi ses imorgon, förhoppningsvis!:D
God natt
PS: Skriver om hur det var på Boda Borg också! Seees Ciao

Ska till Boda Borg på lördag!:D Yeay

Hej igen:)

Jag ska till Boda Borg på lördag och det ska bli så kul! Det är lite som Fångarna på fortet ungefär, för de som inte vet (direktlänk till deras hemsida: http://bodaborg.se/ )

Jag hade tänkt lägga ut lite bilder på de teckningar jag ritat nån gång, men kan tyvärr inte lägga ut nya bilder.. :(
(Fast jag kanske kanske kanske lägger ut då när jag var på Boda Borg, så ni får se. Om jag har möjlighet att ta några bilder och lägga ut!) Då får ni se hur jag ritar! Och kanske få lite inspiration. Jag ritar mest mode- och trendkläder, för mode är en sotor del utav mitt liv! Här är en uppgift jag fick göra i skolan för inte så länge sen, som handlar om det jag älskar (om ni orkar läsa får ni gärna det) :


Vad är kärlek för mig? 

Jag älskar många saker. Men jag kan inte skriva om allt jag älskar,
eller tycker mycket om, för då skulle det bli för mycket text.
Men jag kan väl börja med att skriva  om min kärlek till mode, eller fashion.
Mode är en väldigt stor del av mitt liv, ärligt talat skulle mitt liv vara astråkigt annars, jag vet inte ens om jag skulle leva lycklig, om mode inte fanns. Fast jo, men jag skulle känna att något fattades. Klart jag fortfarande skulle leva lyckligt, men inte på samma sätt.

Det som jag tycker är “roligt” med mode, är att jag älskar när de senaste trenderna släpps, och för det känns bra att ha på sig det som är hett och trendigt, jag vill liksom visa att jag har koll på modet, eftersom att jag är intresserad av det. Tro mig, om jag skulle vara miljadär eller nåt, då skulle jag köpa fina, dyra och stilrena kläder från de kändaste märkerna som Louis Vitton (åååh jag älskar deras väskor!!), Marc by Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Stella Mccartney, Gucci, Miu Miu, Prada, Chanel, Christian Dior, Alexander Mcqueen, Chloé, Emilio Pucci, Fendi, Jil Sander med mycket mera!
Men precis ALLT som man ser i tidningar, bilder från catwalken och folk som ger tips på snygga plagg som är trendiga men inte lika svindyra som de världskända märkerna, e ju inte alltid snyggt, men en stor del är snyggt. Jag brukar ha ganska bra koll på vad som är trendigt, men i somras visste jag typ allt som var trendigt, eftersom att jag hade läst och haft stenkoll på vilka kläder som var it-plagg, och trendigt. Du kanske har varit lite uppmärksam när du varit i stan och sett tjejer som t ex burit starka neon färger, jeans (typ jeansjacka och jeansshorts), maxiklänning (långklänning ner till fötterna), kavaj, läder och skinn, ballerinor (en typ av sko), blommigt, randigt, långkjol, vit tunika med spets, stickat och virkat mm. Det här är bara en bråkdel av sommarens mode 2011, och jag har bara tagit det vanligaste av det som var trendigt, det som man oftast såg tjejer ha på sig. Jag kan fortsätta i en evighet, men nu sätter jag nog punkt på min uppgift!

Saga, åk 7


Hej:)

Hej, fredag idag, underbart, och jag slutar 12.30 som vanligt idag!:D (men det är bara på fredagar)

Sitter och kollar lite på Kissies blogg, och jag vill bara säga: hon såg anorlunda ut nu, än för ca 3 månader sedan. Jag vet inte. Hon se liksom äldre ut, och mindre fjortis. Mörk blonderat hår. Men jag tycker faktiskt att hon ska SLUTA ändra sitt utseende! Jag menar, hon typ opererar sig hela tiden, men asså, vadå, var hon inte nöjd med sitt utseende från början? (bortsett från bilden då hon var brunett, den som är näst längst ner). Hon var ju jättesöt typ 2008, då hon inte hade opererat sig.
Här är en gammal bild som jag tror många sett:

Och en ännu äldre, inga kommentarer om denna.
Och såhär ser hon ut nu, idag. Inte världens finaste, hon ser ut som en docka, men hon är ändå fin, tycker jag. Ni får mobba mig bäst ni vill och säga vad ni tycker, att hon är så jävla ful, men jag tycker att hon är fin.
Här är hon fin med. Men håll med om att hon är JÄTTESÖT i det här klippet! (direktlänk: http://www.youtube.com/watch?v=JRoM2tX-bbk&feature=related)

Okej ses:D

Ni bestämmer:)

Hej!:)

Jag undrar, vad ska jag skriva om? Har ni några tips? För nu vänder jag mig till er läsare. Det är ni som bestämmer!


Bye:D

Hade skolfoto idag:)

Hej finisar:) Får jag fråga om allt e bra med er?

Tidigare idag (kl 08:10) hade jag skolafoto, får hoppas att det blev bra.. Får veta det om 5 veckor. Då är det bara att börja räkna ner... Ååååh mitt förra skolfoto var JÄTTEFULT, men hoppas som sagt att det blev bra..

Ses kanske senare:)

Bye bye

Var och såg Mohombi i Kista på Blog Awards!

Heeej på er!:D Har träningsvärk i överarmarna och insidan av låren, var på gymmet för en stund sen.
I alla fall, i lördags var det ju Blog Awards i Kista Centrum, och hade tänkt att vara med hela dan (det började kl 12) men missa typ allting!:( Ville se Ulrik Munther och Mange Makers (faaaaaaaaaan att jag missade "Fest hos Mange, fest hos Mange, nuuu-uu-u. Mange kom igen nu! Fest hos Mange" fan fan fan fan faaan...). MEN!! Jag fick se Mohombi!!!!!!! Va askul, även om han bara körde 3 låtar och snackade lite, så var det ändå så naaaaaaaaaaaaaajs!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D Låtar han sjöng:
Maraca (första låten), Coconut tree (andra låten) och Bumpy ride (sista låten).
Jag bjuder på de 2 videorna jag har lite senare (ska lägga ut de på Youtube, här är direktlänk till min kanal: http://www.youtube.com/user/Zzandrah )

Jag bjuder på bilder från i lördags här på min blogg nu!:D Alla blev suddiga (buhuuuuD: ber om ursäkt för det, men han "hoppade runt" på scenen hela tiden, så var lite svårt. Var lättare när jag var och såg Eric Saade!) men några var skarpa.

Ana Gina var också där:) Hon sjöng det stycket som Nicole scherzinger skulle sjungit i Coconut tree, och sa några skämt också. Underhållande:)


Efter konserten, när han skulle ge autografer. Tyvärr så var det så jävla mycket folk (kön var säkert, ren gissning, 30 meter lång eller nåt, så jag fick ta några bilder utanför "staketet")
Tjej som får autograf

Och så några suddiga..



Klippte håret igår!:D

Hej!

Igår var jag hos frisören och klippte mig, blev jättenöjd. Klippte ungefär 5-6 centimeter, uppklippt. Blev 290 för det. Ville färga det, men då skulle det bli 800-900 kronor.. Och 100 kronor för att färga ögonbrynen. Men jag får köpa några förpackningar och färga hemma istället!:D Tänkte fixa så att mitt hår blev helt blond, och inte aldeles randigt och blandat med blont och brunt.
Så här ser förpackningen ut:

Har tidigare använt


Hej då:)

Underbaraste:)

Hej på er, haft en bra helg?:)
Var och hälsade på min kontakt farmor Annika (kallar henne låtsas farmor om jag berättar om henne för andra människor, vet, låter konstigt att säga "låtsas farmor" till en person, låter ju som om hon e påhittad) i Nynäshamn igår, och hade det jättetrevligt! Jag älskar verkligen henne! Hon är världens snällaste människa! Visar nog bilderna sen imorgon, troligtvis.
E hemma hos mina kusiner, har lite kalas för alla fyra bröderna!:)
Ha en bra söndag, så ses vi nog imorgon:) Hej då:)

<3

Okej, eftersom jag fattat att Eric Saade lockat fler läsare (och kommentarer! yeay:D), tänkte jag lägga ut lite fler bilder på honom!








Tycker denna bild e så komisk, var inte ens meningen att ta en bild på henne:D
Samma bild som första

När konserten var slut, typ näst sista låten, han drev över tiden. Och jag stog nästan längst fram!:D Bara typ tre rader fram.

Heeej sveeejs:D

Ses nog inte på länge..

Vill bara säga, att jag är osäker om jag kommer fortsätta att blogga under de närmsta veckorna, men typ nån gång i oktober igen (veet! typ 2 månader kvar..) skriver jag nog med jämna mellan rum, alltså ungefär vaje dag!:D
Ville bara informera er om det, eftersom jag tappat jättemånga läsare de senaste 3 månaderna, pga att jag inte bloggat! Sorry för det.. :(

Ni kanske vill veta vad jag hade på mig på de förra bilderna, så skriver det nu.

Keps - Red Dragon, New era, Schweiz
Svart vit baseball kofta - Gina Tricot
Vitt linne - H&M
Halsband - Claire´s, Schweiz
Vita hängslen - Vet ej, min systers
Ljus blåa jeans tights - vet ej, vet inte vilket märke
Kamera - Canon PowerShot A470

Fler dagens outfit

Från 25 augusti (samma dag då Eric Saade<3 var med!) Lite snyggare än de förra.. men fortfarande fula



Dagens outfit 2 september 2011

K, vet inte hur man roterar bilderna här, så alla e snea.. Och alla e ASfula. No comments, please..

Jag vet, ser helt ** ut här.. Men skitsamma


Vitt linne- H&M
Blåa jeans- Cheap Monday
Brun stickad t-shirt - H&M
Guld halsband (inte äkta) - Claire´s, Interlaken (ett typ centrum) Schweitz
Svart handväska - Maharani af Terapunji
Ljusblått armband - ööh vet ej, min syrras
Metallring med svart sten - H&M
Kamera - Canon PowerShot A470

Tja:D


Lite fler bilder..

Här kommer lite fler bilder från konserten med Eric Saade!! (åååh omg I LOVE HIM!!!!<3 Så jävla snygg)
Dansare. Jag vet vad 2 av dem heter, tror detta är Amir. Suddig..

Heej bitches:D (vet låter som en FUCKING FJORTIS, tur att jag inte är det längre då..)

Heej!
Tänkte lägga ut lite bilder från 25 augusti, exakt en vecka sen, då jag var på Grönan och såg ERIC SAADE!!!! Omg, va fett bra ju!
Ni kan se min video jag lagt ut på Youtbe (sök bara på Eric Saade på Gröna Lund 25 augusti 2011)


RSS 2.0