Hatar det, hatar det, hatar det verkligen!!!!!!!!!!!!

Asså! Jag blir trött! Jag blir verkligen jättetrött!!!!
Min skola är så jävla liten! Och det finns verkligen INGA killar som jag tycker är snygga!!!!!!! Alla är bara fula och otrevliga!!!!!!! Jag vill gå på en vanlig skola som har massor av killar! Och då får jag ju kanske fler kompisar. Det 9 elever på mellanstadiet. Och totalt 5 killar.... Jahapp! Då får jag väl vänta tills jag börjar gymnasiet..... BORING!
Jag vill faktistk OCKSÅ bli kär!
Men det ska börja en ny kille i i samma klass som jag sen efter sommarlovet! Han har varit och hälsat på oss fyra gånger nu. Han verkar jätte trevlig och han är en riktig gentleman! Han heter Gabriel och är ganska söt. Så det kanske finns en chans mellan oss.... Hoppas verkligen det! Så håll tummarna för det!

/solsmulan

MODE!!!!!! WOHO!!!!!!!

Nu ska jag visa upp mina finfina skor som jag köpte på Skokanonen i Dalarna!! :D

Dem här och ett par till köpte jag på Skokanonen i Dalarna.


















Jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket dem kostade men 150 kr eller så var det dem andra.








Bilder, bilder - BILDEEEEEEEEEER!!!!!!!!!! :D

Japp! Nu var det dags! ÄNTLIGEN lite "riktiga" bilder!!!!!
Och, ja, det är sant. JAG har fotat allt som är med i detta inlägg!
Den här blomman fotade jag för att jag tyckte den var fin!
Jag tycker att den här bilden är jättefin!

Ja! Nu ska jag börja göra fina underskrifter! :D

Hej allesammans!

Jo, jag vill ha en snygg underskrift!
Här är några jag gillar! Från Word:

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

solsmulan

Ehh.... Ja...... Det blev ju inte EXAKT som jag tänkt mig......

 


Manga fan! :D Det är jag det!

Hejsan alla bloggare, manga fan och bok älskare!

Jag har inte varit inne och skrivit nytt inlägg på länge.... Det är lite tråkigt, faktiskt. Men jag var inne på blogg.se på korttids (ett ställe där dem med som har funktionshinder. Man får liksom extra hjälp. Där sover man en gång i veckan och var tredje helg (för det är tre grupper) och när man går i högstadiet så går man ju inte på frittids längre, så man är där på loven och på alla dagar efter skolan) förra eller förrförra veckan och skrev OM SAMMA inlägg tre gånger.... Men det var något konstigt som hände.... Allt bara försvann. Så jävla irriterande.
Men men...
Och det är så tråkigt att jag inte har skrivit på länge, för jag gillar och skriva, och jag borde ha skrivit oftare

Jo, jag älskar verkligen manga, helst med mycket vampyrer och romantik, men går bra med fantasy och verklighet. Jag skulle vilja ha tips på riktigt bra manga böcker (det spelar ingen roll om det är en äkta manga bok (som man läser bakifrån) för jag kan läsa så, det är väldigt lätt, men i början är det lite krångligt för att man inte har vant sig att läsa bakifrån och kanske läser lite tokigt, men sedan, när man väl kan det, sä är det jätte lätt!!). Jag har läst ut följande serier:
Vampire kisses: Blodsband (innehåller tre böcker i serien) och
Princess Ai (äkta manga, innehåller tre böcker i serien).
Och så har jag läst ut en bok ur en serie som skrevs förra året, 2009, så jag lär vänta ett tag tills nästa bok kommer ut....:
Sajonara september (en svensk manga av Åsa Ekström. Och serien utspelar sig i Stockholm. Hon har beräknat att serien ska innehålla tre böcker)

Jag har också läst lite ur Chobits (innehåller åtta böcker i serien, jag läste serien ur manga tidningen som heter Manga Mania, min stora syster har JÄTTEmånga!) och Kick off! (den innehåller tre böcker ur serien) och den är jätte bra.

Jag håller på att läsa ur Låt den rätte komma in (i lättläst verison, istället heter den Vampyren i Blackeberg, den är väldigt lättläst, inte alls mycket text på varje sida, och den är väldigt bra och spännande. Men bilden på framsidan.... Jag vet att den är läskig, men jag har glömt bort hur den ser ut, så när jag ska stänga boken och kollar på framsidan blir jag jätte rädd och lägger boken med baksidan upp. Bilden föreställer flickan Eli som står med händerna mot ett fönster. Det är antagligen Oskars fönster. Asså, framsidan är ju så jävla läskig!!!!)
Och så läser jag ur Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket. Jag tycker att titteln är jätte lång, och jag har fortfarande inte förstått varför dem inte har fyllt en hel sida.... Kan någon berätta det för mig? Om någon där ute har läst boken?

Kan någon tipsa mig om fler manga böcker som är bra? Och fler vanliga böcker som är bra? För jag vill läsa jättejättejättejättejättejätte mycket!! Så att jag kan läsa snabbare OCH för att det är kul att läsa!!!!

Ha en fortsatt bra eftermiddag!
solsmulan

PS. Jag är väldigt nöjd av att jag har skrivit så MYCKET! Vad stolt jag känner mig!

RSS 2.0