Världens bästa modetidning!!

Heeeej<3

Rättade precis mitt näst nyaste inlägg som var lite konstigt skrivet på vissa ställen. Piiiinsaaaamt.... Jaja, nu kan ni läsa dt igen^^

Igår var jag på Pressbyrån och köpte dt senaste numret av Chic. Dt är alltid så kul å bläddra igenom/kolla i modetidningar. Jag såg på en sida t ex att Kenza (jag vet nt om den precis är ny, men jag har nt sett dt förut iaf, men på nått sett så har jag sett loggan förut..) hade startat en klädkollektion som heter Jofama. Verkligen snygga kläder!!:)

Såg också att Levi's kommit med idén att göra en serie med olika byxor i stort sortiment för kurviga. Levi's Curve ID. Meningen är att alla kvinnor ska kunna hitta sina jeans, utan att dt är något problem. Nu utökas hela sortimentet med fler modeller. Ett exempel är Suprime Curve för de allra kurvigaste.

Ännu en nyhet är att H&M satsar på fler storlekar. Redan från storlek 32 till 54! Från början av mars finns den tillfälliga kollektionen H&M Inclusivehttp://www.hm.com/se/#/start/ .

Köp nya numret av Chic, nr 5-2011, så får du lläsa mer!!

PS! Gult är den nya, trendiga färgen i vår! Plus, blus, 70-tals byxor, kjol ovan på byxor, klänningar med frukter på, randigt mm!


<3

Heeeej, alla sötisar som sitter där framför dataskärmen och läser detta inlägg!

Jag skriver ett kort-kort inlägg, för jag känner för det.
Har gått in på lite bloggar tidigare idag och lagt till som favoriter (fattar nt vrf jag inte har gjort dt förut..) bl a Blondinbellas, Kenzas, Kissies och några andra som nt är kända (fokis har jag redan lagt till för ett tag sen). Alla skriver så bra! Det är intressant å höra vad vad som händer i folks liv.
Här är min kompis blogg:
http://fantastiquefrida.blogg.se

Ha dt nu så bra! Och tipsa mig gärna om fler bra bloggar, alltid kul å läsa! Särskilt bloggar.


Hej då solsmulan.blogg.se?

Nu blir ni säkert helt förskräckta, men jag har börjat fundera över om jag ska avsluta denna blogg. Och kanske göra min nya mer proffisig och orginell? På mitt eget sätt?
Ska jag? Min nuvarande blogg är så tråkig, jag har ju nt ens någon personlig design, och inga bilder. Och jag kan ju inte det där med koder, vettni.
Kanske är det bäst å avsluta denna blogg? Och skapa en ny?

Ganguro=japansk fjortis

Här är lite bilder på Ganguros:


Foki + Ai Otsuka = Syskon????

Hej igen. Har länge funderat på om det skulle kunna vara möjligt att Foki (bloggare) och Ai Otsuka (japansk artist) skulle kunna vara systrar. Dem är ju väldigt lika varandra, tycker jag. Se och avgör själv!



Jaja, jag hittar ingen annan bild på Ai just nu som är mer lik Foki, för datorn är så seg.. Måste verkligen skaffa en ny.
Och kollade just Blog awards 2009, här är länken: http://www.tv4.se/1.1279942/2009/10/19/de_vann_blog_awards

Hej då!!<3

Var på kryssning i Helsingfors:) del 2

Hejhej igen mina älsklingar:) Har ni saknat mig? Klart ni har... Vad tänkte jag med..? (men å andra sidan kanske ni glömt mig.. :S, eftersom jag inte skriver så ofta i bloggen).
Det spelades en del på "båten", lite Guitar Hero och en sån där automat där man stoppar in pengar för att få mer pengar, ju mer man stoppar in, då kanske man får turen och få fler euro (men i det här fallet så är det 20 cent, 5 styckna 20 cent= 1 hel euro). På lördan då fick jag massa låtar av min kusin, faktiskt 19 styckna!! Barbra Streisand - Duck Sauce, All I want for christmas - Mariah Carey, Million Pieces - Tove Styrke, Seek Bromance - Amanda Wilson, Love the way you lie part 2 - Rihanna ft Eminem, We r who we r - Ke$ha och Halo - Beyonce. Jag passade också på att gå in på min Facebook också.

Var på kryssning till Helsingfors:)

I fredags förra veckan var jag på kryssning. Det var jättekul. Jag köpte en fin svart plånbok i Helsingfors, jag behövde verkligen en, min gamla var/är så ful.. Och så köpte jag en grå WEZC (åååh gud vad jag älskar WEZC, har alltid önskat mig en sån!!) tröja med turkost tryck på båten, eller jag vet inte om man kan kalla en så stor "båt" för just "båt", det är ju egentligen ett fartyg, men det låter bättre med båt, även om det... Jaja, WHATEVER!! Nu säger vi att det är en båt..
Jag åkte på kryssning med min mamma, hennes sambo, Madeleine (min mammas sambos dotter), Anabel (det är vår utbytesstudent från Schweiz), Alexander (det är min kusin), Alexanders mamma och Alexanders mammas bror (i det här fallet så är det Alexanders morbror), och det hände massa (roliga!)saker. Jag köpte mycket godis..... Också. Men det är ju klart, det måste man ju, förstår ni. Jag köpte en sån där jättestor mentos (med smakerna vattenmelon och apelsin och mango, jättegott, fast jag tycker att apelsin och mango är godast), några chokladkakor... som bara kostade 1.40 euro (det vill säga att det blir ungefär 13 kr per styck, men kakan var inte så stor, kanske 21 bitar) och så köpte jag en stor påse Haribo colaflaskor, sån här Travelvalue, eller vad det heter och en Mallaco som föreställde små djur, i olika smaker.
Okej, ska ha NO nu, så vi ses en annan gång, ha det bäst.

RSS 2.0