Kommentera gärna!

Hej!

Jag vill säga det att: Kommentera gärna! Så att jag vet vilka som besökt min sida, och att jag vet att det är någon som gjort det!
Dålig nyhet:
jag är sjuk.. Men det håller på att gå över nu! Jag hade ont i halsen igår, och jag pratade hest..
Bra nyhet:
Jag funderar på att köpa aktier i H&M eller någon annan butik. Men det är väl häftigt!!

Här kommer jag!!



//Cya! Vi ses en annan dag när jag har tid och lust att skriva på bloggen!
P.S. Alla som gillar/älskar Twilight kommenterar!

American pancakes glutenfria

Hej!

För en stund sen så stekte jag riktiga amerikanska pannkakor! Det blev riktigt smarrigt, och man blev mätt av dem dessutom! Men om det ska vara riktiga amerikanska pannkakor, så är det ju ett måste att ha på lönnsirap och smör! Så, om ni vill göra det receptet som jag gjorde, så kommer det här! Direkt från sidan. Och som dessutom är glutenfritt!



En riktig lördagsfavorit, mycket för att man hinner med en hel del medan pannkakorna långsamt gräddas.

  • 3-4 portioner
  • 3,5 dl mjölmix
  • 1 dl Ren havre, mosas med handen
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk bikarbonat
  • ½ tsk salt
  • ½ msk socker
  • (½ tsk vaniljsoc ker)
  • 2 ägg
  • 3 dl fil eller yoghurt (pannkakorna blir plattare om man tar mjölk)
  • 1 msk flytande smör

Blanda de torra ingredienserna i en bunke, gör en fördjupning i mitten. Häll i fil, ägg och fett i gropen. Vispa ihop de våta ingredienserna, och dra sedan med mjölblandningen. Smeten behöver inte vara helt slät. Grädda i stekpanna på medelvärme, eventuellt med lite fett. Gör många små pannkakor eller snabbvarianten med stekpannestora. När det bildats bubblor på ovansidan och den ser lite torrare ut är det dags att vända.

Servera med lönnsirap och kanske smör. Gillar du bacon till, så hoppa över vaniljsockret i smeten. Barnen vill ha sylt, och gärna glass till…





RSS 2.0